Nedumerirea lui Tăriceanu: "Ce a vrut să spună Iohannis cu ?"

| 17 noi, 2014

Călin Popescu Tăriceanu l-a atacat pe preşedintele ales Klaus Iohannis, despre care a spus că „rămâne o persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte”.

„Domnul Klaus Iohannis, cu toate că e câştigătorul rămâne o persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. Nu are nici experienţa, nici competenţele. Cred că nu va reprezenta decât o continuare a regimului Băsescu şi, fiind înconjurat de PDL, o să asistăm la o continuare a regimului Băsescu, care nu a lăsat o amintire plăcută în România.

Nu pot să trec peste remarca pe care Klaus Iohannis a făcut-o ieri: ne-am luat ţara înapoi. Nu o înţeleg, nu ştiu cui era dată ţara. Mi se pare că e o remarcă tipică de Băsescu, parcă ar fi fost rostită de el şi lucrul ăsta mă pune pe gânduri pentru că Iohannis s-a declarat un preşedinte al tuturor românilor. Dacă va începe iar să divizeze România e un semn prost”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
petre
esti tare de cap Tariceanule
Iohanis cind a spus ca "ne-am luat tara inapoi"s-a referit la faptul ca ; PSD trata tara ca pe o proprietete personala impreuna cu Ponta Mongoloidu , au jefuit tara cum au vrut iei in tot perioada asta de cund au fost la guvernare , dar tu Tariceanule , cum esti c-am greu la minte sau intelegi numai tu , asa cum iti cade mai bine , incerci ca si Ponta si altii ca el , sa bagati fitile ca asta este caracterul vostru infantil de jigodii ce sinteti .....fucking idiots !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ