Părinţii lui Iohannis, REACŢIE ÎN PREMIERĂ după rezultatul alegerilor

| 18 noi, 2014

Părinţii lui Klaus Iohannis, Gustav Heinz şi Susanne Iohannis, sunt stabiliţi de 22 de ani în Germania, la Wurzburg.

Cei doi bătrâni locuiesc într-un oraş bavarez cu o populaţie de ce 134.000 de locuitori şi sunt total deconectaţi de la tumultul care a cuprins zilele acestea România.

Părinţii actualului preşedinte sunt rezervaţi în ceea ce priveşte relaţia cu presa însă jurnaliştii de la wowbiz au discutat cu tatăl lui Klaus, care le-a răspuns cu "Ja! (n.r. "da" în germană). Ce să zic, ne aşteptam să câştige şi suntem bucuroşi... dar noi nu acordăm nici un interviu, telefonul sună continuu de azi dimineaţă şi noi nu suntem aşa, am stabilit că nu acordăm nici un interviu. E treaba lui, munca lui, vă rog să ne înţelegeţi. La revedere!".

În urma alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

FABULOS! CTP: Ştiţi de fapt cine l-a făcut pe Iohannis preşedinte?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
George
Ce viloacă !!..
Aţi uitat să menţionaţi că Gustav Heinz şi Susanne Iohannis NU POSEDĂ acea vilă somptuoasă din fotografie (dar modestă după standardele Germaniei de astăzi) ci doar LOCUIESC CU CHIRIE LA MASARDA EI... La Antena 3 am aflat însă că sunt "proprietarii" ei. Ce jurnalişti abjecţi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ