Bâlbele lui Meleșcanu. Cum comentează afirmațiile despre excursiile în străinătate, în ziua votului

| 18 noi, 2014

Teodor Meleşcanu şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Afacerilor Externe, ca urmare a organizării deficitare a procesului de votare în secţiile din străinătate. Meleșcanu a declarat, marţi, că afirmaţiile sale din ziua alegerilor referitor la cei care au mers în excursie în străinătate pentru a vota se bazează pe o serie de informaţii care nu au fost modificate, dar şi le menţine.

La remarca unui jurnalist, că duminică a declarat că au mers cetăţeni români în excursie în străinătate pentru a vota, Meleşcanu a replicat: "Asta spuneam duminică şi altceva spun astăzi, am dat o declaraţie. Ceea ce am spus duminică este bazat pe o serie de informaţii care nu sunt verificate şi în consecinţă nu am de ce să extind acest subiect".

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că nu îşi mai menţine declaraţia, ministrul a spus că şi-o menţine, întrucât ştie că au fost astfel de excursii.

"Ba da, pentru că ştiu că s-a făcut, dar nu asta e problema, trebuie să ai probe pentru aşa ceva", a explicat Meleşcanu.

La insistenţele jurnaliştilor, care l-au întrebat dacă face declaraţii fără să aibă probe, ministrul a spus că poate transmite informaţii care ajung la el, dar nu poate face niciun fel de acuzaţii, atâta timp cât nu are probe.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, duminică, după ce a votat, că este "indecent" să votezi în străinătate, în condiţiile în care o poţi face în România, precizând, în context, că Elena Udrea a anunţat că votează la Londra, iar Monica Macovei la Paris.

"Am văzut declaraţii şi am văzut multă lume care s-a dus în excursie să voteze. (...) Doamna Udrea a anunţat că se duce la Paris să voteze, doamna Macovei că se duce la Londra. (...) E de bun simţ când ai alegeri şi poţi să votezi acasă şi eşti în România, să votezi în România. Şi eu am făcut acest lucru. Nu m-am referit la nicio persoană, la toţi cei care au făcut acest lucru", a spus Meleşcanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ