Primul mall din România va beneficia de o schimbare la faţă printr-o investiţie de câteva milioane de euro

| 26 sep, 2013

Anchor Grup intenţionează să investească 25 milioane de euro pentru reconfigurarea mall-urilor dezvoltate în Capitală, Bucureşti Mall şi Plaza România, a declarat, joi, Răzvan Gaiţă, director general al Anchor Grup.

Răzvan Gaiţă, director general al Anchor Grup, ce operează mall-urile Bucureşti Mall şi Plaza România, a declarat că în ceea ce priveşte Plaza România, o parte va fi transformată în clădire de birouri, respectiv 10.000 de metri pătraţi din cei 40.000 de mp. În prezent gradul de ocupare este de 60% la Plaza România, iar la Bucureşti Mall acesta ajunge la 80%.

Bugetul pentru reconfigurarea celor două mall-uri va ajunge la 25 de milioane de euro, iar cel mai probabil banii vor fi alocaţi în mod egal pentru cele două mall-uri. Procesul va începe în prima parte a anului viitor şi va dura doi ani.

La momentul lansării, Bucureşti Mall se întindea pe o suprafaţă de 31.500 metri pătraţi, iar în 2007 spaţiul mall-ului s-a extins cu 9.000 de metri pătraţi. Astăzi, în Bucureşti Mall sunt prezente peste 100 de branduri de renume din zona de fashion şi entertaimment. Planurile de viitor ale Bucureşti Mall vizează o reinventare din punct de vedere a designului pentru a oferi o experienţă îmbunătăţită vizitatorilor.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997. Anchor Grup a construit în Romania, Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ