Primul test pentru Guvernul Grindeanu de după proteste: Parlamentul va vota miercuri moțiunea de cenzură

| 08 feb, 09:52

Miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, va fi dezbătută și votată moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Ședința va începe de la ora 12.

Moțiunea de cenzură a fost inițiată de parlamentarii PNL și USR și are ca motivația modificările la legile penale pe care guvernul a vrut să le pună în aplicare în prima lună de mandat. Grupul parlamentar al PMP a anunțat că va susține demersul colegilor din opoziție. UDMR, în schimb, a precizat că se va abține la vot.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de către deputatul PNL Cătălin Predoiu, vicepreşedinte al Camerei Deputaților.

"Sub masca respectării unor decizii ale unor instanţe interne sau internaţionale, guvernul girat de domnii Dragnea şi Tăriceanu, lovesc în ceea ce înseamnă siguranţa românilor şi a intereselor lor legitime", susţine PNL, în moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Grindeanu – Guvernul Sfidării Naţionale".

Premierul Sorin Grindeanu va fi prezent în plen și va susține un discurs în cadrul dezbaterii în care va prezenta activitatea executivului în prima lună.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ