Prințul iordanian Ali: Am decis să-mi lansez candidatura la președinția FIFA pentru a doua oară

| 09 sep, 23:21

Prințul iordanian Ali Bin Al Hussein, în vârstă de 39 de ani, a confirmat miercuri că va candida din nou la președinția FIFA, la 4 luni după ce a fost învins de Joseph Blatter la alegerile din 29 mai, relatează Reuters.

''Am decis să-mi lansez candidatura la președinția FIFA pentru a doua oară'', a declarat prințul Ali în capitala Iordaniei.

Fostul vicepreședinte FIFA este al 3-lea candidat important care a intrat în cursa alegerilor din 26 februarie, alături de președintele UEFA Michel Platini (Franța) și fostul vicepreședinte FIFA, sud-coreeanul Chung Mong-joon. Dosarele candidaților trebuie să fie înregistrate oficial cel târziu pe 26 octombrie.

FIFA se confruntă cu un imens scandal de corupție, iar președintele său, elvețianul Joseph Blatter, a anunțat că își depune demisia, la doar câteva zile după ce fusese reales pentru un al cincilea mandat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ