Prințul William despre moartea prințesei Diana: ”Mi-au trebuit 20 de ani să mă împac cu moartea mamei”

| 29 mai, 16:27

Prințul William, ducele de Cambridge, a vorbit deschis într-un interviu oferit pentru revista GQ, despre durerea pierderii mamei sale și a dezvăluit care este cel mai mare regret al său referitor la decesul acesteia .

Vorbind despre moartea mamei sale, prințesa Diana de Wales, William mărturisește că cel mia mult regretă faptul că aceasta nu a avut ocazia să-i cunoscă pe Kate și pe cei doi copii ai săi.

El spune că durerea sa este puțin diferită de cea a altor persoane care și-au pierdut părinții de mici, deoarece ”toată lumea cunoaște povestea mea”. El a mai spus că își dorește ca Prințesa Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997, să fi trăit să îi vadă copiii crescând, informează Libertatea.ro.

”Stabilitatea pentru mine este foarte importantă. Vreau să îmi cresc copiii într-o lume fericită, stabilă și sigură. Acest lucru este foarte important pentru noi ca părinți. Vreau ca George să crească într-un mediu real și viu. Nu vreau să crească în spatele zidurilor palatului. Trebuie ca el să iasă și să cunoască lumea”, a declarat William în înterviu.

”Mi-au trebuit aproape 20 de ani să ajung în actualul stadiu. Încă mi se pare foarte greu din cauză că atunci a fost atât de greu. Și de asemenea nu este la fel ca durerea majorității oamenilor, deoarece toată lumea știe despre asta, toți cunosc povestea, toată lumea o știe pe ea”, a adăugat acesta.

Tag-uri: Prinţul William
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ