Principesa Irina servea tacos şi bere la luptele de cocoşi ilegale de la ferma sa din Oregon

| 20 aug, 2013

Principesa Irina, acuzată că a găzduit luptele ilegale de cocoşi la ferma sa din estul statului american Oregon, vindea bere şi tacos în timp ce cocoşii se sfâşiau într-un ţarc în apropiere, potrivit unei înregistrări video, filmată de doi informatori sub acoperire, relatează Oregonlive.com.

O depoziţie semnată de agentul special John Sherman şi dezvăluită luni a oferit prima relatare detaliată despre cele cel puţin 11 lupte de cocoşi - potrivit procurorilor - organizate într-un şopron deţinut de principesa Irina Walker şi de soţul ei, John Wesley Walker, fost ajutor de şerif în comitatul Coos, pe proprietatea lor situată la două mile sud-vest de Irrigon.


Sherman şi colegii săi anchetatori au trimis doi informatori sub acoperire, echipaţi cu aparate de înregistrare audio şi video, pentru a se infiltra în lumea celor suspectaţi că participă la luptele cu cocoşi. Sarcina celor doi a fost de a-şi face prieteni, de a cumpăra accesorii pentru acest sport sângeros şi de a participa la lupte.


Informatorii, recrutaţi anul trecut şi plătiţi pentru munca depusă, au primit bani cash pentru a lua parte la luptele de cocoşi. Ei au propriul lor trecut infracţional. Unul este un hoţ condamnat pentru infracţiuni legate de droguri, care încearcă să obţină cetăţenie în SUA. Celălalt a fost deportat în 1983, dar este un rezident legal permanent şi încearcă să obţină o sentinţă mai uşoară pentru acuzaţii de trafic de droguri şi alte infracţiuni.


Se pare că informatorii s-au potrivit de minune la ferma deţinută de familia Walker, a căror căsătorie improbabilă a adus-o pe prinţesa născută în Elveţia (a cincea în linia de succesiune la tronul românesc) şi pe soţul ei, un om al legii, pe terenurile agricole prăfuite ale comitatului Morrow. Munca lor sub acoperire a dus la identificarea concesionarilor, a unui portar, a unui arbitru, a unui dresor de cocoşi şi a unui bucătar care pregătea mâncare mexicană pentru spectatori, marea majoritate de origine sud-americană.


Potrivit declaraţiei, soţii Walker vindeau alcool şi mâncare în şopronul în care se organizau luptele de cocoşi, iar John Walker - cel puţin într-o ocazie - era cel care ţinea de pază.


Un informator 'l-a văzut pe John Walker monitorizând totul în jurul luptelor şi mergând cu maşina prin împrejurimi, asigurând ceea ce (informatorul) crede că era o funcţie de pază', a scris Sherman.

Tag-uri: Princepesa Irina
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ