PROBĂ ZDROBITOARE împotriva "Cuţitarului din Centrul Vechi"

| 01 iul, 08:53

Este o chestiune de zile până ce Parchetul Bucureşti îl va trimite în judecată pe tânărul care a îngrozit o ţară întreagă după ce, în noaptea de 15-16 mai, a eviscerat, chiar în centrul Capitalei, un bărbat care ar fi cochetat de la distanţă, pe stradă, cu prietena „agătaţă” într-o cârciumă de fiţe. Alături de cuţitarul Cătălin Şerban, a cărui extrădare din Spania este aşteptată de la o zi la alta, şi coautorul Mircea Grozea, deja arestat, va ajunge în boxa acuzaţilor.

 

 

Anchetatorii nu-şi mai fac probleme în dosarul tentativei de omor din Centrul Vechi. Au, practic, toate piesele din puzzle-ul criminalistic pe care, la sosirea în ţară, îl va avea în faţă şi principalul autor, Cătălin Şerban, zis şi “Cuţitarul din Centrul Vechi”, care a preferat să fugă în loc să se predea.

“Aşteptăm să fie extrădat din Spania. Din punctul nostru de vedere, activităţile judiciare sunt finalizate. A sosit şi raportul medico-legal. Practic, după ce inculpatul Şerban Cătălin (n.r. - alias «Cuţitarul din Centrul Vechi») va fi adus în ţară şi va fi audiat, va fi trimis în judecată”, a declarat o importantă sursă din anchetă, pentru ziarulring.ro.

Cum o extrădare dintr-o ţară europeană nu durează mai mult de două-trei săptămâni şi cum Cătălin Şerban a fost prins pe 19 iunie în Spania, pe un aeroport din Madrid (în timp ce încerca să plece în Dubai împreună cu soţia şi fetiţa, sosite din România), se poate spune că fugarul are zilele numărate până va fi trimis de procurorul criminalist Adi Ţîrlea în judecată.

Raportul medico-legal, a sosit deja pe masa anchetatorilor. Unul dintre anchetatori a dezvăluit:

“În raportul medico-legal s-a constatat că victima (C.V.H., 36 de ani) are leziuni multiple care necesită 45-50 de zile de îngrijiri medicale. Aceste leziuni i-au pus în primejdie viaţa prin numărul, amploarea şi gravitatea lor. Loviturile sunt, practic, în cinci zone ale corpului victimei. Aşa le-au detaliat medicii legişti, pe zone, nu pe număr de lovituri. Pentru că, practic, fiind atât de multe şi de ample, unele lovituri s-au şi întrepătruns. Legiştii spun că obiectul vulnerant (n.r. - cuţitul, armă încă negăsită de anchetatori) a acţionat pe distanţe între 1,5 şi 14 cm. Deci unele răni au avut şi 14 cm lungime. L-a tăiat pur şi simplu şi, loviturile fiind, la un moment dat, una lângă alta, s-au şi unit în unele zone. Este vorba de cinci zone: hemitorace stâng anterior şi posterior, abdominal (n.r. - zonă din care intestinele victimei s-au scurs pe caldarâm), şold şi fesier stâng. Acestea sunt cele cinci zone în care victima prezintă leziuni. Şi, prin caracterul penetrant şi interesarea viscerală ce au impus tratament chirurgical de urgenţă, aceste leziuni au pus în primejdie viaţa victimei. Nu că aveam dubii cu asta, dar acum s-a constatat şi medico-legal, deci nu avem probleme. Practic, legiştii au constatat leziuni produse atât de corpul tăietor-înţepător (n.r. - cuţitul tip briceag), cât şi prin lovire cu un corp dur, respectiv leziunile produse de cel de-al doilea autor (n.r. - Mircea Grozea, în prezent arestat) prin loviturile de picior aplicate victimei”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ