Probleme cu plata taxei de pod Feteşti, semnalate de Liviu Dragnea: E inadmisibil. Contractul nu conţine şi obligaţii?

| 02 mai, 09:06

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, marţi, că a primit multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare privind faptul că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, afirmând că este "inadmisibil" ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

"Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?", a scris preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

CNAIR: Abonaţii Vodafone pot achita, prin SMS, taxa de pod de la Feteşti. Au fost probleme tehnice

Abonaţii Vodafone pot achita din nou, începând cu ora 20.38, prin SMS, taxa de pod de la Feteşti, CNAIR precizând că plata acestei taxe nu a putut fi efectuată între 19.00 şi 20.38, din cauza unor probleme tehnice, care au fost soluţionate de companie de telefonie mobilă.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ