Probleme mari pentru Mitică Dragomir la Poliţie - i s-a făcut rău

| 07 apr, 2014

Dumitru Dragomir a acuzat probleme de sanatate in timpul audierilor de la Politia Capitalei, in dosarul de vanzare a drepturilor de televizare din Liga 1 din perioada 2011/2014. Fostul presedinte al LPF a avut probleme cu tensiunea in timpul audierilor, informeaza Antena 3.

La fata locului a ajuns si fiul lui Dragomir, Bogdan, care a dorit sa fie alaturi de tatal sau. Potrivit sursei citate, sunt sanse ca Dragomir sa fie retinut pentru 24 de ore.

La sediul Politiei Capitalei au fost adusi ai alti apropiati de-ai lui Dragomir, insa numele lor nu este cunoscut momentan.

Luni dimineata, politistii au descins la 11 adrese din Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar in care prejudiciul este estimat la 3 milioane de euro.

Cele sapte persoane din fotbal anchetate sunt suspectate de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Anchetatorii cerceteaza modul in care s-au vandut drepturile de televizare din Liga 1 pentru perioada 2011/2014.

Potrivit unor surse, 2,25 milioane de euro din suma tranzactionata au mers catre firma intermediara Capital Propreties, detinuta de Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tataru, prieten cu Zoltan Teszari, seful RCS-RDS.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ