Procedură disciplinară a UEFA împotriva FRF după meciul cu Irlanda de Nord

| 15 iun, 18:31

UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva Federaţiei Române de Fotbal (FRF) pentru "bannere neautorizate" şi "probele cauzate de suporteri" la meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, de vineri, de la Belfast, din preliminariile Euro-2016.

De asemenea, UEFA a deschis o procedură disciplinară şi împotriva Federaţiei Nord-irlandeze de Fotbal (IFA) pentru aruncarea de torţe şi alte obiecte în teren.

UEFA va anunţa deciziile în acest cazuri la 16 iulie.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, la Belfast, în compania selecţionatei Irlandei de Nord, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. România rămâne liderul grupei F, cu 14 puncte.

"13-15 iunie 1990: trei zile de istorie românească. 13 iunie 2015: Tot aşteptăm ca vinovaţii să plătească." şi "The romanian are coming. To Euro 2016" au fost două dintre bannerele afişate de fanii români pe Winsdor Park.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ