Procesul celor șapte violatori din Vaslui s-a încheiat. Instanța anunță luni verdictul

| 14 aug, 19:10

Procesul în cazul celor şapte tineri din Vaslui acuzaţi că au violat o fată de 18 ani s-a încheiat.

La ora actuală, se pun concluziile, urmând ca după aceea cei şapte tineri să îşi primească sentinţa. Instanța anunță luni verdictul în cazul celor șapte violatori.

Procurorii și avocatul fetei au cerut pedepsele maxime pentru cei şapte violatori din Văleni.

După proces, rudele tinerilor acuzați au devenit violenți cu jurnaliștii, jandarmii fiind nevoiți să intervină pentru a aplana situația.

Cazul care a şocat o ţară întreagă revine în atenţie. Cei 7 tineri acuzaţi că au violat o elevă de 18 ani au ajuns vineri în faţa instanţei. Mai multe persoane fizice dar și reprezentanții unor asociații s-au prezentat la Judecătoria din Vaslui, pentru a o susține pe victima. Plasarea sub control judiciar a tinerilor acuzați de viol a fost condamnată public. 

Consiliul Superior al Magistraturii și Parchetul General au dispus verificări privind legalitatea procedurilor și a deciziei pronunțate în acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ