Închisoare cu executare pentru toţi cei șapte tineri din Vaslui, acuzați că au violat o elevă UPDATE

| 17 aug, 15:04

Închisoare cu executare pentru toţi cei șapte tineri din Văleni acuzați că au violat o elevă în noiembrie 2014. Sentinţa Judecătoriei vaslui este atacabilă.

UPDATE. Toţi cei şapte tineri condamnaţi pentru viol au ajuns în arestul  poliţiei. Potrivit RomâniaTV, avocatul lor a anunţat deja că va ataca cu recurs sentinţa de luni a Judecătoriei Vaslui, care i-a condamnat la pedepse între 5 şi opt ani de închisoare pentru viol.

 

UPDATE. Şase din cei şapte tineri condamnaţi au fost deja ridicaţi de la domiciliu şi duşi în arest, conform sentinţei pronunţate. Judecătorii au decis arestarea lor de îndată, chiar dacă sentinţa este atacabilă.

 

Pedepsele celor șapte variază între 5 ani și opt luni și 8 ani și patru luni de închisoare.

Instanța a dispus totodată cu titlu executoriu emiterea de mandate de arestare pe 30 de zile pe numele celor șapte, înlocuind astfel măsura controlului judiciar.

Cei şapte trebuie să achite tinerei daune morale de 50.000 de lei, dacă decizia va rămâne definitivă. Sentinţa dată de Judecătaria Vaslui poate fi contestată cu apel.

 

SENTINŢELE, potrivit RomâniaTV:

- Burada Silviu: condamnat la 7 ani de închisoare, plus un un spor de 1 an şi 4 luni de închisoare. Total pedeapsă: 8 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

- Burlacu Paul Andrei: condamnat la 6 ani de închisoare, spor de un an de închisoare. Total: 7 ani de închisoare cu executare.

- Silviu Avădaniei: 6 ani de închisoare, plus un spor de 1 an. Pedeapsa totală: 7 ani de inchisoare cu executare.

- Bolboceanu Petrică Ionuţ: 6 ani de închisoare, plus un an. Total: 7 ani de închisoare cu executare.

- Boicu Ionuţ: 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

- Rotaru Alin Dumitru: 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

- Surlac Ioan: 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Tag-uri: Vaslui, viol
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 aug, 16:55
elena
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
17 aug, 15:31
Miron
pedepse
Pedepsele sunt exemplare, cazul a fost foarte mediatizat si procesul a durat mult, aproape un an. O lectie aspra pentru cei ce isi imagineaza ca isi pot permite orice vor muschii lor fara sa primeasca rasplata cuvenita!
Felicitari celor ce au trudit pentru a rezolva corect acest caz, felicitari familiei si prietenilor fetei, sanatate si toata admiratia tinerei care a avut taria sa reziste acestui infricosator cosmar!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ