DECIZII FĂRĂ PRECEDENT: Ce pedepse au fost propuse pentru violatorii din Vaslui

| 17 aug, 10:15

Judecătorii vor anunţa astăzi sentinţa în cazul celor şapte tineri din vaslui care au violat o fată. Procesul s-a terminat vineri, iar sentinţa nu va fi definitivă.

 

Procurorii au cerut pedepse foarte aspre pentru cei şapte tineri: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani).

Procurorul a cerut pedeapsa maximă pentru violatori, solicitând instanţei să dispună arestarea imediată a celor şapte tineri, transmite Stirileprotv.ro.

Pentru infracţiunea de viol aceştia risca o pedeapsă de maximum 12 ani la care se adăugă un spor de o treime din pedeapsa aplicată pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care pedeapsa maximă este de 7 ani.

Vineri, la Judecătoria din Vaslui, cei 7 tineri judecaţi pentru viol, s-au prezentant la ultimul termen din proces. Zeci de oameni, revoltaţi de situaţie, s-au adunat în fata instituţiei, iar când suspecţii şi-au fact apariţia, mulţimea s-a năpustit asupra indivizilor. Jandarmii au intervenit de urgenţă.

Anchetatorii spun că, în noiembrie 2014, cei 7 au torturat o fată timp de 3 ore pe un câmp. După ce a leşinat, au stropit-o cu alcool şi au violat-o din nou.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ