Procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul București, suspendat de CSM

| 03 iun, 11:40

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că procurorul Daniel Timoftei Apostoliceanu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București a fost suspendat din funcție, urmare a trimiterii în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform Agerpres.

"În ședința din data de 3 iunie, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcție a lui Daniel Timoftei Apostoliceanu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, ca urmare a trimiterii în judecată pentru săvârșirea unei infracțiuni cu intenție. Hotărârea Secției pentru procurori a fost luată în temeiul dispozițiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare și art. 62 alin. (1) lit. a și alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată cu modificările și completările ulterioare", se arată într-un comunicat al CSM.

Procurorul a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru că a condus autoturismul proprietate personală pe drumurile publice din municipiul București cu o îmbibație alcoolică în sânge de 1,90 gr la mie.

 

Citeşte şi: DNA: Bărbat reţinut pentru că a pretins 20.000 de euro pentru a interveni la DIICOT

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ