Problemele cuplului MARIAN VANGHELIE-OANA MIZIL se înmulţesc. Ultima decizie a procurorilor

| 09 apr, 17:26

Avocatul lui Marian Vanghelie a declarat, la ieșirea din sediul DNA, că edilul Sectorului 5 a fost informat că i s-a pus sechestru pe avere. Potrivit acestuia, ar fi vorba despre două apartamente și un autoturism.

Totodată, avocatul Oanei Niculescu Mizil a declarat că aceeași măsură a fost luată și în cazul ei, având în vedere că există „suspiciuni cu privire la un presupus prejudiciu”.

„Nu sunt conturi. Despre ce vorbim? Bunuri și o mașină pe care domnul Vanghelie a vândut-o fratelui. Nu știu de unde e informația cu 90 de milioane. Nu știu de unde e suma de 90 de milioane de euro, nu e real. Când vom avea informații, vă promit că vi le dau. Sunt două apartamente ale domnuului Vanghelie. O să luăm o decizie în 3 zile.

Doamna Mizil nu are niciun bun pe numele dânsei, a fost doar o formalitate, i s-a adus la cunoștință. Nu se dau declarații în faza asta”, a declarat avocatul lui Marian Vanghelie.

Pe de cealaltă parte, avocatul Oanei Mizil a declarat că procurorii anchetează cauza, momentând luându-se măsura sechestrului asiguratoriu. „S-a dispus instituirea sechestrului pe bunurile celor inculpați în cauză. Vorbim despre faptul că azi li s-au adus la cunoștință doamnei Oana Mizil și domnului Marian Vanghelie că proprietățile acestora au fost sechestrate, deorece există suspiciunea unui presupus prejudiciu”, a declarat avocatul fostului parlamentar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ