Procurorii DNA au extins urmărirea penală în cazul lui Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieștiului

| 28 apr, 17:49

Procurorii DNA au decis să extindă urmărirea penală în cazul fostului primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, arestat preventiv pentru luare de mită și abuz în serviciu. În plus, Bădescu este cercetat și pentru fapte incompatibile cu funcția, care ar fi fost comise în perioada în care era parlamentar.

Iulian Bădescu a fost senator în mandatul 2008-2012. El a fost ales în Parlament după ce a candidat din partea PDL, formaţiune politică în care s-a înscris cu puţin timp înaintea alegerilor parlamentare din toamna anului 2008, relatează B1TV.

În 3 martie, Iulian Bădescu a fost reţinut de procurorii DNA, în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local. Ulterior, el a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. În 10 martie, Bădescu şi-a dat demisia din funcţia de primar al Ploieştiului şi din funcţiile deţinute în PSD, renunţând şi la calitatea de membru al acestei formaţiuni politice. Iulian Bădescu era preşedintele organizaţiei municipale a PSD Ploieşti.

Citeşte şi: Mircea Băsescu în arest la domiciliu: Nu mă simt abandonat de fratele meu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ