Procurorii DNA îl vor arestat pe Bogdan Olteanu

| 11 aug, 09:01

Lupta dintre DNA şi Bogdan Olteanu se mută joi în instanţă. Atât procurorii cât şi fostul vicepreşedinte al BNR au contestat decizia magistraţilor de a-l plasa pe Olteanu în arest la domiciliu.

Politicianul a fost audiat miercuri mai bine de cinci ore la sediul DNA, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Bogdan Olteanu este acuzat de DNA că, în perioada iulie - noiembrie 2008, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat şi primit de la Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

La DNA a venit miercuri şi deputatul UDMR Korodi Attila, fost ministru al Mediului în perioada în care Mihaiu a primit funcţia. Korodi Attila a declarat că a fost chemat în calitate de martor.

Bogdan Olteanu a demisionat la 1 august din funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale a României, după ce a fost reţinut de DNA şi plasat în arest la domiciliu de instanţa supremă, fiind acuzat că ar fi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu un milion de euro pentru îşi folosi influenţa.

Tag-uri: bogdan olteanu, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ