Procurorii vor să preleveze probe ADN şi de la copii lui Dan Condrea

| 25 mai, 09:27

Răsturnare de situaţie în ancheta morţii lui Dan Condrea. Procurorii vor să preleveze probe ADN şi de la copii patronului, pentru a finaliza analizele. De altfel, Uliana Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea, l-a recunoscut "fără echivoc" pe patronul Hexi Pharma la autopsie, inclusiv după semnele particulare, informează Parchetul General într-un comunicat.

Parchetul General anunţă că se vor face şi analizele ADN, chiar dacă Dan Condrea a fost identificat de concubina sa, Uliana Ochinciuc.

Procurorii anunţă că s-au prelevat şi amprente, dar şi ţesuturi de piele şi mostre de sânge. Pentru ca totul să fie fără nicio urmă de îndoială procurorii vor să preleveze probe ADN şi de la cei doi copii ai lu Dan Condrea. Cel mai târziu probele de la cei doi copii vor fi prelevate la începutul săptămânii viitoare.

Dan Condrea va fi înmormântat miercuri la cimitirul Sfânta Vineri, transmite România TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ