Procurorul general Augustin Lazăr i-a făcut fiicei sale o donaţie de 360.000 de lei

| 23 iun, 21:22

Procurorul general Augustin Lazăr i-a făcut fiicei sale o donaţie de 360.000 de lei la sfârşitul lunii aprilie a acestui an, potrivit declaraţiei de avere postată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

În document se menţionează că donaţia a fost făcută pe 25 aprilie 2016, cu trei zile înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să semneze decretul privind numirea lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general al României. 

Din declaraţia de avere reiese că Augustin Lazăr deţine, împreună cu soţia, două terenuri agricole în localitatea Aiud-Sâncrai, unul de 1,65 hectare şi celălalt de 0,39 hectare, precum şi un teren intravilan de 500 de metri pătraţi în municipiul Alba Iulia. 

Procurorul general mai are în Alba Iulia o casă cu destinaţie de locuinţă în suprafaţă de aproape 300 de metri pătraţi, construită în 1997, precum şi un autoturism achiziţionat în 2008. 

La capitolul active financiare sunt menţionate cinci conturi şi depozite bancare, totalizând aproximativ 87.000 de euro şi 370.000 de lei. 

Augustin Lazăr a realizat în ultimul an fiscal venituri salariale de 264.859 de lei ca procuror şef la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi 28.427 de lei din activitatea didactică de la Universitatea Alba Iulia. 

Declaraţia de avere a fost completată pe data de 27 mai 2016.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ