Prognoza meteo: Cum va fi VREMEA în următoarele patru zile

| 19 noi, 2013

PROGNOZA METEO. Cu toate că a venit frigul, vremea va fi mai caldă decât în mod normal în următoarele patru zile.

MÂINE, temperaturile mai cresc şi vremea devine caldă pentru această perioadă a anului. Meteorologii anunţă maxime cuprinse în general între 9 grade în estul Transilvaniei şi 17 grade în Dealurile de Vest. Norii acoperă temporar cerul în mai toată ţara, însă ploi slabe vin doar pe arii restrânse în est şi în sud-est, iar după-amiază şi în dealurile din sudul ţării. Vântul suflă mai tare în Moldova, în Dobrogea şi în Banat, dar şi în Crişana şi bineînţeles la munte.

În Capitală, miercuri, soarele rămâne ascuns după nori o bună parte a zilei, însă doar în primele ore sunt condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Vântul suflă cel mult moderat. După amiază vine cu vreme mai caldă decât în mod normal şi aici, aşteptăm maxime de 12, 13 grade.

JOI, tot de vreme caldă pentru această perioadă vom avea parte, chiar uşor mai caldă decât miercuri în unele zone. Meteorologii prognozează maxime de la 11 grade în nordul Moldovei până la 19 grade în Dobrogea. Cerul se înnorează temporar şi mai ales spre seara plouă local în vest şi în sud. În celelalte regiuni ploile sunt doar izolate. Dimineaţa, în zonele joase, regăsim şi ceaţă în peisajul meteorologic.

Şi bucureştenii au parte de vreme caldă joi, maxime în jur de 15 grade, adică aproximativ 5 grade peste normalul datei din calendar. Cerul va fi temporar încărcat de nori, dar şansele de ploaie sunt încă reduse.

VINERI, vremea se menţine caldă pentru ultima decadă a lunii noiembrie, cu maxime ce pleacă de la 10 grade în estul Transilvaniei şi ajung la 17 grade în Dealurile de Vest. În regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros şi plouă pe arii extinse. Izolat, îndeosebi în estul ţării, ploile pot fi mai însemnate cantitativ. Ploi vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse. Izolat, dimineaţa va mai fi ceaţă. Vântul se intensifică temporar în Moldova şi în Dobrogea, precum şi în zonele montane înalte.

Şi vineri e cald pentru ultima decadă a lunii noiembrie în Capitală, dar de această dată cerul e acoperit de nori, plouă temporar, dar după-amiază termometrele arată în jur de 14 grade.

Ziua de SÂMBĂTĂ aduce o vreme caldă, cu maxime de la 10 la 17 grade. Norii domină cerul temporar, însă doar pe arii restrânse mai plouă, iar dimineaţa izolat va fi ceaţă. De duminică până la jumătatea săptămânii viitoare temperaturile scad uşor, dar se menţin peste mediile climatologice ale perioadei. Temporar, aşteptăm ploi în toate regiunile, iar în zonele de munte şi precipitaţii sub forma de lapoviţă şi ninsoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ