Prognoza meteo: Canicula va domina weekend-ul

| 07 aug, 20:59

Vremea caniculară va persista şi în următoarele zile, temperaturile de până la 38 de grade Celsius, la umbră, vor face aerul aproape irespirabil.

Sâmbătă, vremea va fi caniculară după-amiază, îndeosebi în regiunile vestice, în timp ce în restul zonelor valorile de temperatură vor fi uşor mai scăzute decât în zilele anterioare şi doar pe arii restrânse disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor încadra între 28...29 de grade pe litoral şi 37...38 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil la munte şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, ziua, în regiunile sudice şi sud-estice precum şi pe crestele montane.

IN BUCURESTI. Deşi temperatura aerului va marca o uşoară scădere sâmbătă faţă de zilele precedente, vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar pe parcursul zilei vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 34 de grade.

Citește și:  Cod Portocaliu de CANICULĂ în mai multe zone din ţară

Duminică, vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în regiunile vestice şi izolat în sud şi sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28...30 de grade în zona litoralului şi 37...38 de grade în Câmpia de Vest, unde şi disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, ziua, în Banat şi Dobrogea.

IN BUCURESTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, duminică, cu o temperatură maximă în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Luni, vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară după-amiaza, urmând a se înregistra temperaturi maxime cuprinse între 29...30 de grade pe litoral şi 37 de grade în vestul şi nord-vestul tarii. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare mai ales la munte, însă probabilitatea de apariţie a ploilor de scurtă durată va fi redusă. Vântul va fi moderat în regiunile sud-estice şi va sufla slab în rest.

IN BUCURESTI. Vremea călduroasă va persista luni, iar după-amiaza va fi caniculă, temperatura maximă urmând a se situa în jurul a 35 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Marţi, vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, îndeosebi în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în zonele montane şi deluroase, unde, pe arii restranse vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.  Vântul va fi în continuare moderat în regiunile sud-estice şi slab în rest. Temperaturi maxime de la 29....30 de grade pe litoral, până în jur de 37 de grade în Câmpia de Vest şi Câmpia Română.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ