Prognoza meteo de Crăciun şi Revelion. Când lovesc ninsorile puternice şi gerul cumplit

| 10 dec, 11:38

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă până pe 31 decembrie 2018. Află, din materialul următor, cum va fi vremea de Craciun şi de Revelion.

Săptămâna 03.12.2018 – 10.12.2018

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, cu o abatere negativă mai pronunțată în sudul țării. În rest, temperaturile se vor situa în general în jurul mediilor climatologice ale săptămânii.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în sudul și sud-estul țării. În restul teritoriului, precipitațiile vor fi în general excedentare, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-vestul extrem al țării.

Săptămâna 10.12.2018 – 17.12.2018

La nivelul întregii țări, temperatura aerului va avea valori ușor sub mediile multianuale ale săptămânii.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval se vor situa peste cele normale ale perioadei în regiunile estice și sudestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Săptămâna 17.12.2018 – 24.12.2018

Valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologice ale intervalului în cea mai mare parte a țării, posibil local mai coborâte în regiunile nord-estice și sudice.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acestă perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 24.12.2018 – 31.12.2018

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei, la nivelul întregii țări, posibil cu o abatere pozitivă ușor mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal al perioadei, posibil ușor deficitar în regiunile sud-estice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ