Prognoza meteo pe trei zile. Vremea va fi instabilă, iar temperaturile vor scădea

| 28 mai, 2014

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea va fi, în general, instabilă. Cerul va înnorat mai toată ziua şi vor cădea averse însoţite de fulgere, tunete şi scurte răbufniri ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta si joi vreme, in general, instabila, asa ca nu scapam de furtuni. Norii intuneca temporar cerul si aduc averse insotite de fulgere, tunete si intensificari de scurta durata ale vantului in zonele de munte si pe arii mai restranse in celelalte regiuni. Izolat vor fi ploi torentiale ce vor acumula peste 20 de litri pe metru patrat si va cadea grindina. Temperaturile scad usor in cea mai mare parte a tarii si drept urmare maximele se vor situa in general intre 20 grade, cel mai probabil in nord-vest si cel mult 30 grade in est si sud-est

VREMEA IN BUCURESTI. In Capitala, vremea va fi mai placuta in prima parte a zilei, cand cerul va fi variabil, dar dupa-amiaza si mai ales seara si in nopatea de joi spre vineri, pe masura ce instabilitatea atmosferica e tot mai accentuata, norii acopera cerul si vor fi conditii de averse, descarcari electrice si vant turbulent. Dupa-amiaza va fi ceva mai cald decat in mod obisnuit, cu maxime in jur de 28 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi instabila in toata tara. Aceasta insemana că cerul va innorat mai toata ziua si vor cadea averse insotite de fulgere, tunete si scurte rabufniri ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Pe arii restranse, mai ales in jumatatea de est a tarii si la munte, in urma ploilor torentiale se pot aduna cantitati insemnate de apa si va cadea grindina. Racirea vremii continua, indeosebi in sud si in est, astfel incat maximele se vor situa intre 17 grade in si 24 grade in Dobrogea.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, si in Capitala vremea va fi instabila si se va raci, chiar semnificativ comparativ cu ziua anterioara. Norii acopera cerul in cea mai mare parte a zilei si vor lasa averse insotite de descarcari electrice si rafale de vant. Maixmele in aceste conditii nu mai trec de 21-22 grade.

PROGNOZA METEO. Norii acopera cerul si sambata o buna parte a zilei in majoritatea regiunilor si temporar va ploua pe arii extinse. Vor predomina aversele insotite de descarcari electrice, iar izolat se mai pot acumula cantitati de apa insemnate. Doar prin regiunile sud-vestice ploile se anunta ceva mai putine. Vantul va sufla destul de turbulent in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime, in scadere in mai toata tara, caracterizeza o vremne racoroasa pentru ultima zi a primaverii calendaristice si se vor situa in general intre 13 grade, izolat in Transilvania, poate si in nordul Moldovei si 23 grade in sud-est.

VREMEA IN BUCURESTI. Prima zi de weekend vine si pentru bucuresteni cu vreme racoroasa, dupa-amiaza vor fi 20 de grade, cel mult 21 de grade. Norii mai acopera din cand in cand cerul si lasa averse , posibil insotite de fenomene electrice si vant mai alert.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ