Prognoza METEO pentru acest weekend! Cum va fi vremea în București, la mare și la munte

| 04 iul, 2014

Meteorologii anunță vreme schimbătoare, în următoarele trei zile. Cum va fi vreamea la mare, la munte şi în Bucureşti.

VINERI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile scad uşor vineri. Meteorologii prognozează 26, cel mult 27 de grade după-amiază. Norii mai acoperă temporar cerul şi sunt condiţii ca trecător să plouă slab, iar vântul nu face excese.

VREMEA LA MARE. În sud-est avem parte încă de fenomenele de instabilitate, înnorări temporare, local ploi de scurtă durată şi izolat descărcări electrice, dar şi vânt mai alert. Temperaturile, în scădere uşoară, se opresc la 26 grade la Călăraşi şi la Tulcea şi 25 la Constanţa.

VREMEA LA MUNTE. În centru, după furtunile de aseară vremea se ameliorează semnificativ. cerul va fi temporar, mai ales în apropierea masivelor montane din sud-estul Transilvaniei, unde cad şi câteva averse însoţite de descărcări electrice. Temperaturile cresc uşor până la 20 grade la Miercurea Ciuc, 25 Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş.

SÂMBĂTĂ

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, ne bucurăm de vreme frumoasă, cu nori puţini pe cer, vânt cel mult moderat şi temperaturi foarte plăcute, 28 grade, poate 29 în zona centrală la umbră.

VREMEA LA MARE. Regimul termic va fi apropiat de cel din ziua anterioară, cu o maximă termică de 27 de grade şi o minimă de 16 grade. Vântul va bate, dar nu cu putere.

DUMINICĂ

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminica se încheie cu vreme potrivită pentru prima decadă a lunii lui cuptor. Soarele domină autoritar cerul şi vremea devine călduroasă după-amiază, cu maxime de 30..31 grade. Vântul îşi face simţită prezenţa şi răcoreşte puţin atmosfera.

VREMEA LA MARE. Duminică, soarele va domina cerul, iar mercurul din termometre va urca până la 29 grade. Vântul doar va adia, iar şansele de precipitaţii sau furtuni chiar lipsesc. În timpul nopţii sunt aşteptate minime termice de 16 grade.

VREMEA LA MUNTE. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în unele zone şi doar după-amiază şi seara, în zonele de munte, se adună ceva nori şi cad câteva averse însoţite de descărcări electrice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ