Prognoza pe vară: Caniculă şi secetă mare în sudul României

| 20 iun, 2014

PROGNOZA METEO pe trei luni: Temperatura aerului va avea valori peste normele climatologice in sud-estul si vestul tarii, iar in restul regiunilor valorile termice se vor incadra, in general, in normalul perioadei.

PROGNOZA VERII: Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de deficit in cea mai mare parte a teritoriului, în luna IULIE.

În AUGUST, Regimul termic se va situa în limite apropiate de mediile multianuale în centrul şi nordul ţării şi peste normalul perioadei în restul teritoriului. În plus, cantităţile lunare de precipitaţii vor înregistra valori sub mediile climatologice în aproape toată ţara.

În septembrie, valorile termice se vor situa peste normele climatologice în sud-estul, sudul şi local vestul ţării, iar în restul regiunilor se vor încadra în normalul perioadei.

Vezi document ataşat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ