Proiectele Elenei Udrea prin care s-a jefuit ţara. Ce a făcut fostul ministru cu 1,4 miliarde de euro

| 12 feb, 14:02

Elena Udrea a fost omul pe mâna căruia Guvernul Boc a lăsat cei mai mulţi bani. Bani pentru investiţii, lucrări noi sau reabilitări. 1,4 miliarde de euro, cât a avut la dispoziţie ministerul Elenei Udrea s-au dus în stânga şi în dreapta, dar mai ales în dreapta către firmele apropiate PDL, informează România TV.

Elena Udrea s-a lăudat cu mii de proiecte, mii de investiţii şi o tară plină de şantiere, iar multe dintre proiectele sale au rămastot la stadiul de şantiere. Majoritatea investiţiilor s-au făcut prin compania naţională de investiţii, pe care Udrea o critica şi cerea să fie desfiinţată. În cele din urmă, a adus-o la conducerea companiei pe prietena ei Ana Maria Topoliceanu, cea care a denunţat-o acum la DNA.

Una dintre investiţiile controversate ale mandatului Elenei Udrea este parcul din comuna Nana, acolo unde Ioana Băsescu a cumpărat cele aproape 300 de hectare de teren.

Şi de ar fi fost singura investiţie făcută degeaba ori la suprapreţ! Terenul de fotbal  în pantă, dintr-o localitate din Bihor, ar fi putut intra în cartea recordurilor, la categoria lucrurilor negative. Sute de de mii de euro pentru un lucru inutil.

Din calculele Elenei Udrea, românii erau mai mult sportivi decât săraci pe când era ea ministru. Doar nici nu tăiase Băsescu salariile şi nici nu crescuse TVA. Aşa că s-au făcut săli de sport de jumătate de milion de euro în comune cu câteva sute de locuitori ori pârtii de ski în zone fără turişti.

În urma unui raport al corpului de control al premierului, s-a constatat că multe dintre proiectele din programul de dezvoltare de la ministerul Elenei Udrea au fost făcute pe genunchi - costuri supraestimate şi şantiere abandonate.

 

Citeşte şi: Cum îşi petrece timpul Elena Udrea în arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ