Proiectul privind Fondul Suveran de Investiții va fi trimis în septembrie la Parlament

| 30 aug, 09:36

Premierul Mihai Tudose a transmis, marţi, că proiectul de lege privind Fondul Suveran de Investiţii va fi trimis în septembrie, în Parlament, după o ultimă discuţie la nivel politic în PSD, potrivit Agerpres.

"În prima şedinţă de Guvern, în iulie, am aprobat proiectul de lege de înfiinţare şi l-am trimis la Ministerul de Finanţe. Fondul va funcţiona în coordonarea Ministerul de Finanţe, fiind un instrument financiar până la urmă. Ministerul de Finanţe a întreprins demersurile pentru aprobarea de la Bruxelles. Vorbim la general despre Bruxelles, de toate instituţiile financiare de acolo. Aşteptăm răspunsul. Termenul este în jur de 60 de zile. Este o condiţie obligatorie pentru că altfel ne bagă pe deficit. Nu vom sta însă degeaba să aşteptăm răspunsul de la Bruxelles. În septembrie o să mai avem discuţie cu colegii şi la nivel politic, cu partidul, şi îl vom trimite la Parlament", a declarat Mihai Tudose.

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ