Promoţii, cadouri şi modalităţi de a câştiga timp

| 14 apr, 2014

În fiecare an, perioada sărbătorilor este prilejul de a petrece mai mult timp împreună cu familia şi prietenii. Oferta retalierilor este variată, căreia i se adaugă şi diferite alte variante de a face cadouri.

Dacă vrei sa le faci celor dragi o bucurie cu ocazia Pastelui, ai mai multe variante decât ofertele prezentate în anii trecuţi. Astfel, există promoţiile pe care le ofera retailerii de electrocasnice şi IT, vacanţe pentru minivacanţa de 1 mai sau pentru cea de vară last minute.

De cele mai multe ori, dincolo de tabletele şi smartphone-urile pe care, în fiecare an, şi le cumpără românii, se  oferă posibilitatea achiziţiei la preţuri promoţionale.

Pentru întreţinerea pasiunilor, există oferte şi pentru aparatele foto, e-book readere şi stickuri de memorie.

Emag, F64, Evolio sunt retailerii care oferă astfel de promoţii.

Pentru vacanţe, Cocktail Holidays sunt cei care oferă variante atât pentru 1 mai, cât şi pentru concediul de vară.

Dacă îţi doreşti cadou de Paşte o renovare a locuinţei sau o (re)amenajare a grădinii, cu Rock Star Construction, poţi beneficia de un alt tip de vacanţă, cea activă.

Evident, şi brandurile pentru articolele vestimentare, indiferent că sunt preyente în mall-uri sau sunt doar magazine online, vor să-şi crească vânzările. Astfel, Kurtman alege să transporte gratuit produsele care depăşesc valoarea de 190 lei.

Reprezentanţii produselor cosmetice, Yves Rocher, având magazine în mall-uri, vor oferi ocazia de a petrece timpul şi la cinematografe.

Copiii se vor bucura, astfel, să vizionze "Animatia RIO 2", la Odeon Cineplex.

Iar pentru cumpărăturile şi cadourile de Paşte, Lidl şi Metro aşteaptă cumpărătorii.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ