Proprietarul UTI, Tiberiu Urdăreanu, a recunoscut acuzația. DNA cere arest la domiciliu

| 30 oct, 15:32

Procurorii DNA au renunțat să mai ceară arestarea preventivă a omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu și solicită vineri Tribunalului București arestarea la domiciliu, după ce acesta și-a recunoscut vinovăția.

"Inculpatul Tiberiu Urdăreanu, în declarația formulată la 29.10.2015, a recunoscut acuzația și a arătat că Nichita i-a dat de înțeles că lucrurile vor merge bine, că are un 'aranjament' cu acea firmă și că va fi mulțumit. Ulterior, a avut o discuție cu Mardarasevici la sediul UTI, acesta spunându-i că se ocupă el de bunul mers al contractului, în condițiile în care și UTI își va face treaba, că era o înțelegere cu primarul, Mardarasevici comunicându-i că 8-10% din valoarea contractului ar fi 'obligații' ale asocierii pentru buna derulare a contractului", se arată în referatul DNA trimis în instanță.

Procurorii cer, în schimb, arestarea preventivă a primarului suspendat de Iași, Gheorghe Nichita, care a negat faptele în timpul audierii la DNA.

Citeşte şi: Cum îi dădea Urdăreanu mită lui Nichita

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ