Propunere bombă! Cine i-ar lua locul Liei Olguța Vasilescu

| 15 feb, 09:35

Lia Olguța Vasilescu a renunțat la cursa pentru funcția de ministru al Dezvoltării după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat-o de nenumărate ori. Acum, locul în fruntea ministerului ar putea fi luat ocupat de un deputat neașteptat.

Potrivit unor surse politice, premierul Viorica Dăncilă ar urma să propună pentru Ministerul Transporturilor pe Dragoş Benea, senator PSD de Bacău, iar la Ministerul Dezvoltării propunerea este Laura Moagher, deputat PSD de Prahova.

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, joi, că aceştia „sunt doi colegi minunaţi”.

„Ar trebui să îi prezentăm oamenilor. Dragoş Benea a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău şi a lucrat pe zona de Transporturi. Laura Moagher a fost director la parcul Bucov. Despre Mircea Drăghici nu putem vorbi încă, fiindcă nu a înţeles nimeni dacă domnul preşedinte îl respinge sau nu.

Am înţeles că a refuzat în mod nefiresc pe Olguţa Vasilescu, iar aceasta a decis singură să iasă din această cursă pentru că blocăm toată ţara. La Drăghici nu am înţeles exact, l-a omis, nu a zis nimic.

Propunerile, dacă ar exista una sau două, le face premierul. Trebuie să avem o şedinţă. Deocamdată suntem în buget, săptămâna viitoare ne vom întâlni şi vedem ce facem. Eu am zis că trebuie să mergem cu bătălia până la capăt, adică să atacăm la Curtea Constituţională pe motiv de neconstituţionalitate decizia lui Iohannis”, a spus Codrin Ștefănescu, joi seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire cu Radu Tudor”.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ