Protestatarii anti-Roșia Montană au blocat bulevardul Regina Elisabeta

| 06 sep, 2013

Traficul rutier a fost blocat joi seara pe bulevardul Regina Elisabeta de participanţii la protestul din Piaţa Universităţii împotriva exploatării de la Roşia Montană şi a gazelor de şist.

Sute de persoane care protestează în Bucureşti, pentru a cincea zi la rând, faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, au ocupat, din nou, bulevardul Regina Elisabeta. Traficul pe acesta fiind blocat în ambele sensuri.

La fel ca în ziua precedentă, în jurul orei 23.00, protestatarii au ocolit cordoanele de jandarmi şi s-au deplasat pe bulevardul Regina Elisabeta, blocând circulaţia rutieră. În aceste condiţii, traficul în zonă a fost deviat. Peste 200 de jandarmi asigură ordinea publică.

Câteva sute de persoane au manifestat şi duminică, luni, marţi, miercuri  în Capitală împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană. Protestele de la Bucureşti, alături de manifestări similare desfăşurate duminică în alte oraşe din ţară, au început după ce Guvernul a aprobat, în 27 august, un proiect de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană, documentul urmând să fie transmis Parlamentului spre adoptare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ