Protestatarii care au lovit jandarmi vor sta în arest preventiv pentru 30 de zile

| 15 oct, 18:05

Cei doi protestatari reținuți ieri în urma perchezițiilor făcute la mai multe adrese au primit 30 de zile de detenție. Magistrații au decis că cei doi tineri care au lovit jandarmii la protestul din 10 august trebuie să stea în spatele gratiilor vreme de cel puțin 30 de zile. Aceștia au fost puși sub acuzare pentru ultraj.

Poliţiştii şi procurorii au efectuat joi percheziţii la trei dintre agresorii jandarmilor la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Încă doi huligani de la protestul diasporei au fost reținuți joi. Procurorii îi acuză pe aceştia că ar fi agresat forţele de ordine în timpul manifestaţiei din Piaţa Victoriei. Unul dintre ei a fost filmat când lovea cu piciorul în spate un jandarm.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru agresarea unor jandarmi la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei, anunţă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Cei doi sunt acuzaţi de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Manifestanţii urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Joi dimineaţă, poliţia Capitalei informa că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au făcut mai multe percheziţii la domiciliul unor protestatari acuzaţi că la mitingul din 10 august au lovit jandarmii.

Pe 5 octombrie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a altui protestatar, care ar fi lovit cu piciorul un jandarm.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ