Proteste în Piaţa Victoriei faţă de modificările Codului Penal

| 11 dec, 2013

Zeci de bucureşteni s-au adunat în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de modificările făcute ieri de parlamentari la Codul Penal.

Protestatarii sunt nemulțumiți de faptul că parlamentarii, președintele și profesiile liberale au fost declarați ca nefăcând parte din categoria funcționarilor publici, din punct de vedere a răspunderii penale.

În jur de 100 de persoane s-au adunat în fața Guvernului din Piața Victoriei, după ce au răspuns unui apel făcut pe rețelele de socializare. Protestatarii care înfruntă frigul scandează împotriva modificărilor la Codul Penal prin care parlamentarii își întăresc imunitatea și nu vor mai putea fi cercetați penal pentru conflict de interese sau infracțiuni de corupție precum luarea de mită și abuzul în serviciu.

Printre manifestanţi se află şi lideri ai Mişcării Populare, precum Daniel Funeriu, Teodor Baconschi şi Marian Preda, arată evz.ro.

Tag-uri: Codul penal, Proteste
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ