Prună: Publicarea unor date în mod transparent - standardul guvernării Cioloş

| 29 noi, 11:55

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, consideră că publicarea în mod transparent a unor date este "standardul guvernării Cioloş", aceasta arătând că "pariază" pe faptul că viitoarele guverne vor fi măsurate după acest standard.

"Publicarea unor date deschise, în mod transparent, este standardul guvernării Cioloş. Pariul meu este că guvernele care vor urma vor fi măsurate după un astfel de standard cu care noi v-am obişnuit", a scris, marţi, Raluca Prună, pe pagina sa de Facebook, în contextul anunţului privind lansarea versiunii BETA a site-ului ANABI. 

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a lansat platforma on-line pe care vor fi publicate sumele indisponibilizate şi valoarea confiscărilor făcute de către autorităţi. Până la acest moment, pe site vizitatorii pot găsi date despre starea bunurilor imobile confiscate, dar şi valoarea sumelor de bani obţinute în urma valorificării acestor bunuri rezultate din procedurile penale, care până la 31 octombrie erau în valoare de 20.536.268 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ