PSD, despre campania de vaccinare: „Prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher”

| 25 ian, 19:02

Partidul Social Democrat atacă din nou actualul Guvern într-o postare pe Facebook în care susține că în guvernarea „meritocraților”, prioritar în cadrul campaniei de vaccinare nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher. De asemenea, PSD îi acuză pe președintele Iohannis și pe premierul Cîțu pentru coruperea procesului de vaccinare anti-Covid din România.

„Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esențiali, ci să bage - peste rând - cât mai multe dintre pilele și relațiile lor! De aceea, au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul! Au distrus orice #logică a vaccinării, introducând excepții repetate”, au transmis reprezentanții PSD pe rețeaua socială.

Totodată, PSD susține că „marii campioni ai anticorupției”, președintele Iohannis și premierul Cîțu, „au reușit să corupă până și procesul de vaccinare anti-COVID”.
„Ticăloșia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în față”, au mai adăugat reprezentanții PSD.

 

Tag-uri: Guvern, PNL, psd, vaccinare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ