PSD, 27 de măsuri economice pentru a trece cu bine de pandemie

| 07 apr, 17:48

"PSD a pregătit deja un proiect de lege, cu 27 de măsuri esențiale, menit să sprijine consistent mediul de afaceri și să dea oxigenul/resurse necesare firmelor românești să depășească această perioadă dificilă și să-și reia activitatea cu cât mai puține pierderi și cu menținerea câtor mai multe locuri de muncă", transmite Niculae Bădălău.

 

"PSD propune un model românesc de dezvoltare economică cu obiective clare:
-Oprirea căderii economiei; asigurarea unei creșteri economice maxim posibile în acest an și peste 3% în 2021
-Menținerea unui număr cat mai mare de locuri de muncă.
-Protecția socială a persoanelor vulnerabile.
-Programul “Produs în România”. Creșterea producției interne și industrializarea României prin investiții în infrastructură și fabrici noi.
-Stimuli economici pentru conversia activităților economice spre noua structură determinată de criza coronavirus.
-Asigurarea sustenabilității finanțelor publice", a scris Niculae Bădălău pe Facebook.
"PSD pune pe masa dialogului politic acest proiect de lege"
"PSD a pregătit deja un proiect de lege, cu 27 de măsuri esențiale, menit să sprijine consistent mediul de afaceri și să dea oxigenul/resurse necesare firmelor românești să depășească această perioadă dificilă și să-și reia activitatea cu cât mai puține pierderi și cu menținerea câtor mai multe locuri de muncă. PSD pune pe masa dialogului politic acest proiect de lege, cu deplină bună credință și deschidere.
Propunerile fiecărui partid politic vor fi discutate, evaluate și preluate în acest document, astfel încât să se asigure susținerea consistentă pentru aprobarea rapidă în Parlament și aplicarea fără nicio piedică, în interesul economiei naționale și al populației.
Este un moment critic pentru România! E nevoie de un consens național pentru a trece țara prin criză cu cât mai puține pierderi, similar cu cel de acum 25 de ani, de la Snagov, când forțele politice fost unanime în sprijinirea obiectivul fundamental al aderării tării noastre la NATO și UE", transmite Niculae Bădălău, potrivit DC News.ro.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ