PSD a decis că va vota prelungirea stării de urgenţă

| 15 apr, 19:43

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că parlamentarii vor vota joi prelungirea stării de urgenţă, avertizând și că trebuie să existe un plan de repornire a economiei. Ciolacu cere Guvernului ca populaţia să fie testată pentru că doar aşa se pot relua activităţile.

 

Liderii PSD au decis după o şedinţă a Comitetului Naţional Executiv ca toţi parlamentarii să voteze prelungirea stării de urgenţă, joi, în Parlament.
„Am decis astăzi (miercuri - n.r.) că vom vota prelungirea stării de urgenţă, dar şi că determinăm în acelaşi timp Guvernul să acţioneze să facă ceva concret pentru oameni chiar de astăzi. În proiectul de hotărâre privind încuviinţarea stării de urgenţă adoptat de comisiile de specialitate am prevăzut ca măsurile luate de guvern să fie temeinic motivate. Să nu mai revină a doua zi asupra lor pentru că şi-au dat seama între timp că au greşit. Tototdată, în 60 de zile de la încetarea stării de urgenţă, Curtea de Conturi va trebui să facă un control şi să prezinte Parlamentului un raport ca toată lumea să ştie cum s-au făcut achizitiile publice, dacă s-a respectat legea sau nu”, a spus Ciolacu, pe Facebook.
De asemenea, liderii PSD au ales miercuri un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre fostul ministru al Culturii, senatorul Lucian Romaşcanu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ