PSD acuză ACL că dă mită electorală

| 13 noi, 2014

PSD acuză echipa de campanie a lui Klaus Iohannis că ar fi mituit alegătorii în primul tur al alegerilor. Preşedintele executiv PSD, Liviu Dragnea a prezentat o înregistrare video de pe camera de supraveghere a primăriei din Alexandria, în care nişte persoane dau bani alegătorilor care ies din secţia de votare. Liviu Dragnea a anunţat că a depus plângere penală.

„Niște cetățeni care dau bani unor alegători care ies din secția de votare. Oamenii știu ce au de făcut și cât sa dea și cum să dea. Colegii mei din partid i-au indentificat pe acei indivizi care dau bani și sunt cunoscuți ca persoane apropiate celor din ACL. Acțiunea se desfășoară în fața unei secții de votare din Alexandria”, a declarat Liviu Dragnea.

În replică, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, susţine că acuzaşiile lui Liviu Dragnea sunt ridicole. Ancheta penală va demonstra că persoanele din materialul video prezentat de Liviu Dragnea nu sunt de la ACL, ci, din contră, de la PSD, spune Alina Gorghiu.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ