PSD, ALDE și Mircea Diaconu au APĂRAT ordonanța Guvernului Grindeanu în Parlamentul European

| 02 feb, 15:19

Reprezentanții PSD și ALDE, dar și ”independentul” Mircea Diaconu au apărat ordonanța dată de Guvernul Grindeanu în dezbaterea din Parlamentul European, organizată chiar pe tema situației din România.

”Țara nu ar accepta ca strada să răstoarne un guvern. Ar fi tragic și inacceptabil ca acest lucru să se întâmple încă o dată”, a susținut europarlamentarul PSD Victor Boștinaru, în vreme ce Norica Nicolai de la ALDE a declarat că ”DNA a fost înființată printr-o ordonanță de urgență” și că ordonanța dată de Guvernul Grindeanu este legală.

Surprinzător, poziția cea mai fermă a venit chiar din partea europarlamentarului ”independent” Mircea Diaconu.

”Era bine să aveți și un infractor. Acela sunt eu. Am fost anchetat în timp ce eram senator și ministru al Culturii. După doi ani de zile, procurorul mi-a zis că nu ‘am găsit niciun prejudiciu’ și m-a trimis în judecată. Am fost achitat după doi ani, nu vreau să vă zic despre anii mei de chin. De o vreme încoace, votul popular este modificat, furat, aruncat la coș”, a susținut Diaconu, în cadrul dezbaterii din Parlamentul European.

Tag-uri: Mircea Diaconu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ