PSD anunță: "Plecăm mâine de la guvernare. Cu o condiție"

| 06 sep, 11:34

Ministrul de Interne Mihai Fifor l-a atacat pe Klaus Iohannis, după ce președintele a respins propunerile pentru miniștrii interimari la Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul, formulate de Viorica Dăncilă. Totodată, Fifor a anunțat că PSD pleacă de la guvernare, dar cu o condiție.

"România merge mai bine când "cadindatul" Iohannis este în concediu! În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbește pe toată lumea, aruncă petarde în spațiul public pentru a produce panică în societate, asa cum a făcut si aseară, când a incercat din nou sa induca in spatiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii și salarii. Se vor plăti și pensiile, și salariile, in ciuda opozitiei dumneavoastra, domnule Iohannis!

Tot ce face Iohannis, atunci când lucrează, este în contradicție cu "România normală”, pe care o propune ipocrit pe afișele lui electorale. Și își permite toate aceste abuzuri de putere, pentru că are imunitate absolută! Acea imunitate la care spunea că va renunța imediat după ce va deveni președinte. O altă minciuna!

Domnul Iohannis este incapabil să îndeplinească funcția de mediator.

Partidele din opoziție se cotonogesc între ele și nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă țara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri! Pun celorlalți condiții imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moțiune! Deci este fals că PSD se agață de guvernare.

Plecăm mâine dacă trece o moțiune de cenzură și vine cineva care să asigure funcționarea României.

Dar nu trece pentru că nu există o alternativă și nu avem un președinte mediator, care să rezolve această criză politică!

O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această țară.

Așadar, stați în concediu, domnule Președinte! E cel mai bine pentru România!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Tag-uri: psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ