PSD Arad a cerut instanţei de judecată să dispună renumărarea voturilor în municipiul reşedinţă de judeţ

| 10 iun, 19:11

PSD Arad s-a adresat instanţei de judecată solicitând renumărarea tuturor voturilor exprimate în municipiul Arad, după ce peste 12.000 de buletine de vot au fost anulate la alegerile locale de duminică, a afirmat vineri, deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, în cadrul unei conferinţe de presă.

'Ne-am adresat instanţei de judecată solicitând să dispună renumărarea voturilor tuturor voturilor exprimate în municipiul Arad. Ni se pare suspect faptul că peste 12.000 de voturi au fost anulate. Suntem convinşi că o mare parte dintre voturile anulate ar fi trebuit să revină Partidului Social Democrat', a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad. 

Căprar a mai spus că reprezentatul PSD în Biroul Electoral Judeţean a informat conducerea organizaţiei cu privire la o serie de nereguli constatate în secţiile de votare din municipiu, aşa încât solicitarea adresată instanţei o apreciază ca fiind îndreptăţită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ