PSD, atac halucinant! Susţine că Halep a fost cea huiduită pe Arenă, şi nu Firea

| 13 iun, 09:50

Atac halucinant al PSD, prin intermediul paginilor de facebook ale unor organizaţii judeţene. Un mesaj postat marţi seară susţine că Simona Halep a fost cea huiduită pe Arena Naţională, şi nu Gabriela Firea. UDATE: Pe măsură ce reacţiile negative s-au înmulţit, de pe paginile organizaţiiloe locale au început să dispară pontările jignitoare.

Pe paginile de socializare ale organizaţiilor PSD din Constanţa (judeţul natal al Simonei), Mehedinţi, Dolj, Tulcea sau Giurgiu au apărut două explicaţii halucinante.

"HUIDUITĂ de circa 20.000 de "fani" pe Arena Naţíonală, pe data de 11.06.2018"şi "APLAUDATĂ de sute de mii de români în Piaţa Victoriei, pe data de 09.06.2018" Nici fotografiile alese, nici mesajele explicative nu pomenesc un cuvânt despre prezenţa primarului general Gabriela Firea, cea căreia i-au fost adresate huiduielile.

Mesajele de pe fiecare pagină judeţeană au adunat sute de comentarii, în proporţie covârşitoare negative.

Ulterior, colajele postate de organizațiile județene au dispărut de pe paginile de Facebook. Este neclar dacă acestea au fost șterse de cei care le-au postat sau îndepărtate de Facebook în urma raportărilor venite de la utilizatori.

Mulți utilizatori s-au mobilizat pentru a raporta postările respective drept Fake News, pentru a semnala responsabililor rețelei că pozele respective nu au ce căuta acolo.

Pe paginile altor organizaţii, precum București, Ilfov sau Gorj a fost postat un montaj video, pe aceeaşi idee că Simona a fost jignită de #Rezist şi de politicieni apropiaţi.

Tag-uri: psd, Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ