PSD, atacuri în rafală la Iohannis:"A blocat toate investițiile noi la nivel local"

| 25 feb, 17:44

Partidul Social Democrat continuă seria atacurilor la adresa președintelui Klaus Ioannis pe pagina de Facebook. De data aceasta, președitele ste vinovat pentru blocarea investițiilor la nivel local.

"Iohannis a blocat toate investițiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau președinții de consilii județene nu poate demara investiții noi din cauza președintelui care a contestat bugetul la Curtea Constituțională. Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca și de a bloca PSD, Iohannis pune bețe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susține la alegerile prezidențiale. Dar cei care suferă în final sunt cetățenii care așteaptă realizarea noilor investiții în drumuri, școli și spitale. Dacă plângerea sa la Curtea Constituțională va fi respinsă, Iohannis va trebui să își ceară scuze față de toți copiii și părinții care nu au primit alocațiile mărite de la 1 martie și față de toți cetățenii care așteaptă realizarea investițiilor în localitățile și județele lor!", se închieie postarea pe pagina de Facebook a PSD.

Atacuri în rafale

PSD continuă seria de replici date lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele a criticat în termeni duri bugetul pe 2019 şi a atacat la CCR legea bugetului de stat. Social-democraţii anunţă o creştere record a productivităţii.

PSD a transmis, săptămâna trecută, pe pagina de socializare a partidului, că prin trimiterea la CCR a legii bugetului, președintele Klaus Iohannis a blocat majorarea alocațiilor pentru copii.

     

„Președintele Iohannis Bețe-n-Roate tocmai a blocat majorarea alocațiilor pentru copii prevăzută în Legea Bugetului pentru anul 2019 votată de PSD, ALDE, UDMR și Minorități. Deși Guvernul a adoptat ordonanța de urgență care să permită utilizarea sumelor suplimentare prevăzute în buget pentru majorarea alocațiilor, această prevedere nu poate intra în vigoare decât la data de 1 a lunii ce urmează intrării în vigoare a Legii Bugetului. Așadar, chiar dacă Guvernul a pregătit banii pentru copii, aceștia nu vor putea fi acordați din cauza blocajului presedintelui. În timp ce copiii nu își primesc banii alocați, Iohannis își continuă nepăsător campania electorală”, a transmis PSD pe Facebook.

Mesajul PSD este însoțit de o imagine în care Klaus Iohannis apară lângă un cărucior și cineva bagă un băț într-o roată.

Tag-uri: Facbook, Ioahnnis, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ