PSD Bucureşti are un nou şef

| 09 feb, 17:26

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că Gabriela Firea va prelua șefia filialei PSD București. Gabriela Firea îl va înlocui pe Robert Negoiță. De asemenea, Ilie Rafael a fost exclus din partid, și Rovana Plumb a preluat funcția de vicepreședinte al partidului.

„Am avut o ședință CEX, ținând cont de o situație destul de neplăcută care a existat în organizația din București. Neavând de gând să las așa ceva, astăzi au fost luate niște decizii. Domnul Robert Negoiță a decis să se retragă din funcția de președinte și a propus-o pe Gabriela Firea ca președinte interimar pentru ca șansele ei să crească, în condițiile în care este și prima opțiune de candidat la Primăria Capitalei”, a declarat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 14:45
Ema
BANI BANI BANI
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ