PSD caută înlocuitor pentru Olguţa Vasilescu la Craiova. Zgonea avansează două opțiuni

| 31 mar, 11:57

PSD caută înlocuitor pentru Lia Olguţa Vasilescu la Craiova. Reţinerea primarului pentru luare de mită şi spălare de bani, în campania din 2012, i-a lăsat pe social democraţi fără candidat anul acesta. Nu este singura problemă: partidul a rămas fără candidat şi la sectorul doi, după ce edilul Neculai Onţanu a fost arestat. Azi PSD trebuie să decidă dacă lasă locul UNPR sau dacă intră în cursa pentru locale pe cont propriu.

"Am susținut-o întotdeauna pe Olguța Vasilescu. Nu e un moment favorabil când unul dintre cei mai buni primari pe care îi ai e reținut de DNA; în care un fost important membru de partid i s a cerut de către DNA reținerea și arestarea și a fost dezbătut, ieri, in plen; în care o parte din colegii noștri de organizații găsesc tot mai puțin resurse umane care să accepte o candidatură la o funcție de primar. Am să mă consult cu domnul Manda (n.r - Claudiu Manda, președintele PSD Dolj) și Prioteasa (n.r - Ion Prioteasa, șeful Consiliului Județean Dolj). Și ei sunt două opțiuni foarte puternice", a declarat Valeriu Zgonea.

"Îmi pare rău de ceea ce i se întâmplă doamnei Olguța Vasilescu. Sunt alături de familia sa, e mamă. Știu cât de mult suferă un copil și părinții unui om politic când îl văd în cătușe în instituții. Niciodată nu ne-am opus acțiunilor justiției, fiecare să răspundă pentru faptele sale, dar nu poți să nu fii aproape de un om pe care îl cunoști, să îi urezi tot binele din lume, sănătate și libertate", a declarat Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ