PSD: Copiii din toată ţara au scris la Cotroceni de ce au nevoie de dublarea alocaţiilor

| 28 iul, 20:09

Social-democraţii au transmis că au fost trimise la Cotroceni scrisori de către copiii din toată ţara în care explicau de ce au nevoie de dublarea alocaţiilor. Aceştia au adăugat că „din visul unei biciclete, liberalii le-ar lăsa doar roata”.

 

„Copiii din toată ţara au scris la Cotroceni de ce au nevoie de dublarea alocaţiilor. Dacă le taie banii, Iohannis şi PNL rămân repetenţi la umanitate! Scrisorile copiilor către profesorul ajuns preşedinte arată că alocaţia este pentru majoritatea acestora singura şansă de a-şi îndeplini visurile”, arată o postare făcută marţi pe pagina de Facebook a PSD.
Sursa citată a mai precizat că premierul Ludovic Orban şi ministrul de Finanţe Florin Cîţu vor să taie circa 90% din banii copiilor, de la 1 august.
„Cîţu şi Orban vor să taie însă aproape 90% din banii pe care copii românilor i-ar primi în plus, de la 1 august. Din visul unei biciclete, de exemplu, liberalii le-ar lăsa doar roata. Acesta este grija PNL pentru viitorul României! Dublaţi alocaţiile, nu le îngropaţi aspiraţiile!”, a conchis sursa menţionată.
Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat, luni seară, la Realitatea Plus, că alocaţiile vor fi majorate de la 1 august cu un procent ”în jurul a 15%”. Proiectul este în avizare şi va intra în şedinţa de Guvern din această săptămână.
Premierul Ludovic Orban a declarat luni că Guvernul va creşte alocaţiile în mai multe etape, dar că procentul şi ritmul de creştere depind de prognozele pe care Executivul le va face.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ