PSD dă în clocot! Comitetul Executiv al partidului, convocat luni, la 14.00

| 04 ian, 15:54

In PSD se discută foarte intens despre o schimbare a structurii guvernamentale. Unele ministere vor fi comasate, dar apar și ministere noi. ”Împreună cu colegii de coaliție vom găsi cele mai bune soluții pentru a avea o guvernare mai pragmatică și cu mai puțină birocrație”, a declarat Niculae Bădălău, la Digi24.

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău a explicat că se ia foarte serios varianta se fie înființat Ministerul Fondurilor Europene, care instituție de sine stătătoare.

De asemenea, acesta a explicat că vor fi și restructurări în Guvern, viitorul Cabinet urmând să aibă doar 16 sau 17 ministere.

„La ultimele declaraţii ale preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, şi ale premierului s-ar dori o nouă arhitectură a Guvernului. Ţinând cont de acest lucru, CEx-ul va lua decizia. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”, a spus Niculae Bădălău.

Bădălău a ținut să dea asigurări că cei de la ALDE nu vor pierde niciun minister la comasare.

”Nu cred că vor pierde nimic, încă sunt discuții informale, dar vom discuta foarte serios cu colegii din coaliție”, a mai precizat președintele executiv al PSD.

PSD a convocat Comitetul Executiv al partidului. Ședința va avea loc, luni, de la ora 14.00, la sediul PSD din Kiseleff.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ