PSD, după ce UDMR a suspendat protocolul de colaborare: Problema principală este alta

| 24 mai, 12:50

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, susține că suspendarea protocolului cu UDMR este o problemă secundară pentru PSD, problema principală fiind prevenirea unui conflict inter-etnic în România.

”Toate aceste conflicte trebuie rezolvate, indiferent despre cine este vorba pentru că nu-și dorește nimeni conflicte inter-etnice în România. Noi am avut un protocol de colaborare cu UDMR, dar ei nu au votat absolut toate proiectele.

UDMR a anunțat joi că protocolul de colaborare cu PSD-ALDE a rămas fără obiect. Informația a fost confirmată oficial chiar de Kelemen Hunor.

Uniunea avea de gând să încheie colaborarea cu social-democrații după alegerile europarlamentare, însă escaladarea scandalului legat de cimitirul de la Valea Uzului a grăbit decizia.

Importantă pare să fi fost și temerea maghiarilor că nu vor atinge pragul de intrare în Parlamentul European. Potrivit analizelor interne, este posibil ca Uniunea să nu obțină 5% la alegerile europarlamentare.

Tag-uri: UDMR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ